2005-10-07

Min dag...

Oj! Jag slutade tydligen lite kryptiskt i det förra inlägget och det tolkades som om jag ska göra något spännande.
Nää!
Min icke helt funktionsdugliga kropp fick träna i går. Därför gör det ont här, och är stelt där, och benen är darriga och helheten är seg.
Så, det gällde att klara av mina måsten och sedan se om det blev något mer...
Till mina måsten på fredagar hör att ta hand om blommorna. Det låter kanske inte så mycket, men eftersom jag har nästan 100 krukväxter i min lilla lägenhet (och i trappen), så tar det en stund.
Nu har jag dessutom fått ohyra i växtriket, så nu har jag inte bara vattnat och rensat, utan också sprutat en massa gifter... vet inte om jag blir så mycket friskare av det... och dessutom flyttat runt lite och kollat hur det går för skotten som står på rotning.
Eftersom jag lyckades välta en krukväxt så att det flög jord och växtdelar över golvet, så kom dammsugaren fram och fick gå ett varv också.
Sedan la jag upp fötterna och drack kaffe och bläddrade i nya numret av Sköna Hem...
Mer spännande än så blev det inte.

4 kommentarer:

Batbut sa...

träna? Que? What is that? Går det att äta och smakar det bra? Själv har jag systematiskt tagit kål på alla mina blommor, då de från att varit ett nöje blev en belastning. När jag flyttade hemifrån hade jag 94 st krukväxter med mig.. Nu är det 2! kvar.. Puh!

Humlan sa...

Mina blommor är fortfarande ett nöje, men jag förstår dig...
Min träning är rehabilitering (förhoppningsvis), annars sker väl mycket träning För att kunna äta (mer)...

Lyckliga Grodan sa...

det lät ju himla skönt.. på söndagarna tar jag hand om mina fem fortfarande levande plantor.. de beräknas bli färre.. men.. jag njuter likväl av att sköta om de på söndagarna.. lite vatten.. ta bort vissna blad..
och sen byter jag lite vatten i akvariet.. så jag ska ha något att vattna med nästa vecka.. fiskbajs är najs för plantor..

Humlan sa...

Jasså, kan man använda akvarievattnet till det! Har inget akvarium dock, så jag får fortsätta med vanlig gödning...