2006-05-27

Perspekiv


Jag är inte nedtryckt
Bara lite låg

Men kanske kan man
se sakerna annorlunda
från denna nivå

Få nya mål

Se andra möjligheter

Hitta nya glädjeämnen

Ett lugn
i acceptansen av situationen

En kraft i stillheten

En glädje i närvarandet

8 kommentarer:

Ilva sa...

Jo man kan komma pa en massa bra och nya saker att gladja sig at nar man sanker sig lite och kollar in vilken niva som verkligen ar ens egen...hall ut, vi ses i augusti, kanske picnicande pa en grasmatta!

londongirl sa...

Bra att byta perspektiv ibland. Rent av nyttigt. Och att upptäcka att här och nu finns trots allt något att glädjas åt. Ibland något gammalt och välkänt och ibland något nytt! Eller någon. Skickar dig alla "Må -Bra-Vibbar" jag kan! :)

Cornelia sa...

Om man inte är låg ibland har man inget att jämföra med när man är lite gladare. Om det låter för klämkäckt får du slå mej i augusti.

Humlan sa...

Alla tre: Ni har rätt, jag hittar ett lugn och en glädje i att jag har accepterat att det är lite lågt just nu (och det är mest fysiskt). Jag slutar stressa upp mig på att jag inte... och glädjs åt nuet.

Det låter banalt, men det är oerhört skönt!

Så, jag ser fram emot augusti med glädje (och C: -inga slag ;-D )!

Anonym sa...

Vackra och sanna ord!

Flaxa sa...

Skönt med olika perspektiv. Det gäller bara atthitta infallsvinklar. Men har man en gång börjat att vinkla åt olika håll, ja då kan det bli hur vitt och brett och lågt och högt som helst...eller hur :)

Batbut sa...

Att leva MED livet, att kunna följa med i mot- och medgångar är väl det som menas med att leva i harmoni. Att acceptera ett lågtryck och inte kämpa emot det är en styrka att vara stolt över

Humlan sa...

Anne-Maj, tack!

Flaxa, det gäller bara att inse det

Battis, jag försöker lära mig...