Kocken Fredrik Eriksson har fått utmärkelsen Journalisternas Kock 2005, berättar SvD.
Där berättar han hur nya maträtter ofta kommer till när han är hemma och lagar mat. "Med ett glas gott vin att smutta på och skön musik i bakgrunden flödar fantasin."
Det vet vi väl redan, vi som har lärt oss hur man skapar fredagsmaten i Nybro.
Själv fuskade jag idag, ett glas vin - ja, men ingen musik, det var sport på TV istället, men maten blev rätt OK ändå.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
8 kommentarer:
Jag skulle jättelätt kunna bli superduper på matlagning om jag hade nån som köpte in och ställde fram alla prylarna och diskade efteråt. Äta kan jag göra själv. Jag har en himla fantasi när det gäller mat.
Första gången, när jag var 14, tappade morsan matlusten mitt i... och när jag var 19 och skötte luncherna hemma, började farsan äta ute på stan...
Men maken äter förnöjt - för annars får han laga själv...
Matlagningen har jag inget emot, bara jag skulle slippa för- och efterarbetet (handla, släpa hem och sedan diska efteråt).
Dessutom är det tråkigt att det ska göras varje dag...
Nu måste Mamse bli glad när Du jämför hennes matlagning med den (själv)gode Fredrik *s*
Vi får väl hoppas det! Jag kunde ju inte låta bli att tänka på henne när han beskrev sin matlagning... Har provat några av hans mattips, dom har varit bra.
Hej Humlan o stort tack för ett trevligt möte i lördags!
Sund du inte följde med oss tokiga tanter till Bloggforum. Vi var inte klara förrän 11 på kvällen
Kram/M
Om man dricker tillräckligt mycket kan man bedöva smaklökarna, så då spelar det väl ingen roll vad man stoppar i sig?
Skål!
Njee... jag är faktist så tjurig att om ja nu anstränger mig och lagar mat, då vill jag att det ska var gott också! (men det är inte alltid jag lyckas...)
*skrattar* Ingen som provat MINA recept?
Skicka en kommentar