2008-01-09

Nånstans

Jag vet att jag har reflexer...
nånstans.
De senaste månaderna har jag flera gånger saknat en när jag har varit ute...
och glömt det när jag kommit hem.
Eftersom fler bloggare har skrivit om dom de senaste dagarna så har jag börjat leta...
och jag hittar dom inte.
Vad finns det för logiskt ställe att lägga reflexer på?

Jag lovar att gå förbi apoteket och köpa nya reflexer i morgon ifall jag inte hittar de gamla i dag...
om jag kommer ihåg det i morgon!

6 kommentarer:

Rosvikstjejen sa...

Bra humlan! Vi kan inte påminna för många gånger om dessa reflexer.
Jag tycker att det är så läskigt när man kör bil och det bara dyker upp en svartklädd varelse framför bilen. (jag ryser)

Hoppas du hittar dem!

Bloggblad sa...

Logiskt ställe: Fastsatta i ytterkläderna... Jag är reflexfanatiker och lever som jag lär. En liten ängel i varje sida som hänger och dinglar, en som sitter fast på handväskan + en sån att smäcka runt handleden som alltid ligger i fickan. Reflexen alltså, inte handleden. Och tas fram vid behov.

Maken slarvar alltid bort sina - så jag har sytt fast reflexband på hans jacka.

Jag fattar inte att så många människor tror att de är självlysande.

Vonkis sa...

Mina sitter fastnålade vid fickorna så när jag inte är ute i mörkret hamnar de i fickorna. Där hamnar de även under sommarhalvåret då vinterjackan hängs undan, så finns de kvar till nästa mörker.

Humlan sa...

Rosvik; Och jag tycker att det är otäckt att gå ute (ofta svartklädd) och inte ha reflexer, funderar på om jag ska vifta eller nått...

Bloggblad; Jag har så mycket annat i fickorna och trasslar ofta in mig i snörena, därför irriterar dom och jag tar bort reflexen.
Jag hade ett klips som jag hade på väskan, men jag hittar inte det heller just nu.

Vonkis; Som sagt, det irriterar mig när jag har en massa annat i fickorna (och det är inte så väldigt nödvändigt när man mest rör sig på stadens upplysta gator där det är helt ljust även på natten).

Klimakteriehäxan sa...

Ja gör det. Skaffa reflexer, alltså. Det är jätteläskigt när folk är ute och går i trafiken - klädda i svart - de syns verkligen inte, och vem vill köra över en medmänniska? Ingen, vågar jag påstå.

disa sa...

好神拖,料理,幸福,好色,頂好,好事多,好玩遊戲,史萊姆,線上遊戲,A片下載,影城,愛情公寓,貼圖,情色,網站,遊戲,小說,文學,色情,交友,影片,臺灣,小遊戲,論壇,嘟嘟,視訊,小說,言情小說,貼圖,用品,情趣,漫畫,情色網,情色,遊戲,85cc,嘟嘟,網站,18成人,影片,交友,貼圖,圖片,圖片,文章,小說,光碟,微風,影片,漫畫,文學,遊戲,電影,論壇,成人,做愛,aio,小說,聊天室,聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,視訊,聊天,聊天室,聊天室,聊天室,聊天室,免費視訊,交友