2008-01-14

Nedkylning önskas

Här är alldeles för varmt!
Det är 18 grader...
i kylskåpet!
Eftersom kyl och frys hänger ihop så är det alldeles för varmt där också, jag vet bara inte vad "alldeles för varmt" är i frysen just nu. Men brödet som jag tog ur frysen var lite mjukt. Det var så jag upptäckte eländet (värmen alltså). Nu var klockan alldeles för sent för att gå och ringa på hos någon granne och fråga om jag får låna lite plats i deras frys. Jag får ringa till fastighetsskötaren i morgon bitti i stället. (Jag bor i hyreshus.) Hoppas att det går snabbt att få tag på en ny kyl-frys, det är inte lätt att klara sig utan sådana bekvämligheter. Jag har flyttat det som (kanske) går att rädda från mitt varma kylskåp till skafferiet. Men eftersom det inte är så kallt ute, så är det inte så kallt i mitt skafferi. Därför skulle det vara bra med en liten köldknäpp i natt och i morgon! Det jag har i frysen lär ju inte gå att rädda, men några kylvaror kanske klarar sig i skafferiet.


7 kommentarer:

Annika sa...

Vad tråkigt Humlan. Det där har hänt oss också ett par gånger, och vi har fått slänga rubbet i frysen. Hoppas att det ska gå bättre för dig. Förhoppningsvis har fastighetsskötaren redan hunnit fixa det hela.

Humlan sa...

Annika; Tyvärr har jag fått slänga det mesta. Fastighetsskötaren har inte behagat visa sig och här sitter jag och väntar... Var ute och köpte frukostmacka och kaffe (med mjölk, den har jag ju fått slänga...) på förmiddagen och funderar nu på om jag kan gå och handla något eller om han ska dyka upp i eftermiddag. *suck*

Rosvikstjejen sa...

Oj!

Här har det "bara" hänt när det stora strömavbrottet var. Iofs två gånger men ändå.

Hoppas att det ordnar sig snart för dig.
Vi ses på torsdag.
Kram

Humlan sa...

Ja, det är irriterande att inte ha kyl & frys, men jag hoppas att dom kommer hit och fixar det i morgon...
Jaa, vi ses på torsdag!
Kram

Vonkis sa...

Kontakta försäkringsbolaget och kolla vad de ersätter. Har för mig att de brukar ersätta sånt som förstörs när frysen pajar. Hoppas att det ordnar sig och att vaktis kommer snart.

londongirl sa...

Hoppas din kyl/frys kommer snart. Har du hört något mer om när?
Kul att träffa dig ikväll. Nu vet du var vi jobbar...Rosvik och jag. TACK för allt du vet vad!
Kram

och bilden....den är ju helt underbar! :)

Humlan sa...

Vonkis; Jag måste bara kolla självrisken, om den är 1000kr så är det ingen större idé..

L-girl; TACK själv! Kul att se var ni håller till, fast jag tror inte att det är lika tyst och lugnt på dagtid... ;-)