2008-01-09

Javisst ja!

Kaffe efter maten
Starkt kaffe med vispa mjölk
Men
jag är så sötsugen
Hmm...
Lite kakao på mjölkvispet, så blir det något gott till(/i) kaffet!

9 kommentarer:

Anne-Maj sa...

Ja, jag blev sugen på kaffet efter middagen men jag hejdade mig. Det blev te. Jag tänker fortfarande på kanel i kaffet som jag drack före julen....Ska nog be kompisen göra det på måndag.

Annika sa...

Hoppas det lilla hjälpte, Humlan. Jag är också så otroligt sötsugen nu, som jag brukar vara runt 14 på em...en clementin ska jag nog ta...

londongirl sa...

Men Humlan man ska alltid ha bananer hemma! Det hjälper mot allt. Är man hungrig eller sugen på ngt sött...en banan hjälper.

Om de inte blir uppätna och blir lite tråkiga så kan man baka ner dem i en kaka och vips har man något gott till sitt Afternoon Tea. :))
KRAM

Humlan sa...

Anne-Maj; Visst är det gott!

Annika; Jo clementiner är bra, men det är inte alltid de hjälper.

L-girl; Jo, man ska väl ha banan... :-)
KRAM

Mamselamsen2 sa...

Jag som inte har några hämningar, tog.... "Tiiiiramisuuuu" till kaffet igår. TVÅ portioner. :-)

Humlan sa...

Mamsen; Det låter mums!

The Pale Green Woman sa...

Ja och apropå tiramusi så har jag hittat en italiensk tiramisuglass som är helt himmelsk! (Vaddå bananer, ge mig fett och sovker!!)

MARLENE sa...

Åhhh, evigheter sedan jag var här och hälsade på... skrattar åt dina nyårsinlägg och bilder. Njuter av blomman. Men ruskar på huvudet vad gäller det starka kaffet... lagom sarkt med mycket mjölk.

Humlan sa...

PGW; Jag kan inte säga annat än att du har väldigt bra smak...

Marlene; Jag har faktiskt börjat minska på kaffet... vet inte vad som händer med mig. Kul att du gillar inläggen och bilderna!