2006-02-12

Jag har gjort det igen!

Historien upprepar sig... och så gör mina stickningar!
Jag har repat upp stickningen... igen.
Just nu håller jag alltså på med pulsvärmare, i samma garn som sneda halsduken nedan, och jag började sticka dem efter ett mönster som jag hittade på Monicas stick & teblogg. Jag har försökt en gång förut, men fick repa upp för att det blev för stort. Nu tog jag mindre stickor men det kändes mest som jag stickade med stoppnålar! Inte såg det bra ut heller. Så jag insåg att jag får hitta på själv istället och repade upp det jag gjort de senaste dagarna... suck!

Sedan jag började min stickperiod i höstas, så har jag bara stickat efter eget huvud, utan färdiga beskrivningar. Jag har provat mig fram och testat... repat upp... testat... och...
Visst har det blivit bra tillslut, men det tar ju sådan tid!
Nu börjar jag längta efter att sticka efter ett färdigt mönster, gjort för det garnet som jag har och där jag ska följa mönstret och inte göra om något... Det enda jag behöver göra är att välja färg på garnet och testa storleken på stickorna genom att göra en liten provlapp. Sedan ska det bara vara att följa mönstret, så blir det bra!
Tror ni att jag lyckas? *skratt*

3 kommentarer:

Anonym sa...

Affären blir nog glad att få besök av dig. Jag ska traska in i morrn. Tanten blir säkert glad, för det var hon när jag tittade in senast och skrattade när jag sa att sticka tre till..

Humlan sa...

Ja, jag ska bara sticka färdigt mina "projekt" först (om jag nu inte repar upp dem igen...).

MyyZz sa...

Titta vad hon hittade :-)

Tjing