2012-05-27

Testing, testing...

Om jag någon gång ska komma igång att blogga igen så måste jag ha fungerande rutiner för mina bilder.


Så i dag testar jag ett nytt program för att fixa till bilderna.


 Detta är ett program som är nytt för mig och jag irriterar mig just nu på att jag inte kan välja en högre upplösning. Förstorar man upp dessa bilder så blir det ganska snabbt rutigt.


 Fast å andra sidan så är inte bilderna helt skarpa. Som vanligt när jag kommer ut i naturen med en kamera så har jag vinden i sällskap...


 Och eftersom detta är det enda tillfälle som jag har kommit ut i år, så får ni nöja er med dessa bilder.


Men nu har jag skaffat mig en liten "handväskekamera" så att jag alltid kan ha den med mig och förhoppningsvis kan ta fler bilder.
Men dessa bilder är tagna min "gamla" kamera, så nu är det mer programmet jag testar.

4 kommentarer:

Tankevågor sa...

Vilka vackra bilder Humlan! Dem kan du verkligen känna dig nöjd med! Tycker ljuset på gullvivorna är så vackert! :-)

Vad är det för program du testar?

Kram från Lisbeth

Humlan sa...

Tack Lisbeth!
Det var bara att inse att jag inte klarar av att krypa runt/ligga på magen i gräset som jag borde för att få bra bilder, så det blev inte riktigt som jag ville men lite maj-känsla fick jag ju ändå med mig hem.
Kram!

PRatkvarnen sa...

Som vanligt, dina blombilder är så rena, enkla och vackra. Det behövs inte krångls till med vackra motiv, det blir så fint ändå. Men lite orolig blir man ju när du skriver att "det är enda gången jag kommit ut". Inlåst? Kram

Humlan sa...

Tack Pratkvarnen! Roligt att du gillar bilderna, jag passar ju gärna på att ta bilder när jag får chansen. Jag är inte inlåst, men det mesta av mina krafter går åt till att få hem mat och andra nödvändigheter och det är sällan som jag kommer utanför stan eller till en park trots att jag känner att jag längtar mer och mer efter grönska. Jag skulle väl ha skrivit "kommit ut i naturen/till en trädgård".
Nu har jag dessutom skadat knäet, så nu har jag inte varit utanför dörren sedan i fredags, men fullt så inlåst brukar jag inte vara.
Kram