2012-03-06

Det här går ju inte

Nämen, nu har det ju gått nästan två månader utan att jag har skrivit något här! Min tillvaro är lite stökig och det händer hela tiden för mycket...
Egentligen har jag en sådan dammig tillvaro här hemma att jag borde ha packat ihop datorer och all annan teknik eller åtminstone täckt dom och inte använda dom förrän allt damm har städats bort. Men min TV och dator är igång, men jag har väntat med att ta fram kameran tills det värsta dammet har lagt sig. Det är ju några dagars väntetid lite nu och då i detta rivningsarbete och man känner när luften klarnar och det blir lättare att andas.


Jag lever i ett kaos. Mitt kök är en rivningsplats och köksgolvet har ett ganska stort hål som sträcker sig in under väggen. Nu tror byggkillarna att dom har grävt ut det som ska bort, men jag väntar på en ny fuktmätning, förhoppningsvis denna vecka och sedan blir det väl fläktar ett tag. Förra fuktmätningen sa att det var torrt, när byggkillen sedan kom för att städa upp lite innan dom skulle fylla igen allt igen, så hittade han en ny fuktficka under väggen... bilderna är tagna innan dom har grävt ur den fickan också.
Själv campar jag i hallen och mitt enda rum som nu är överfullt med lådor, kassar och sådant som jag kan behöva för att laga lite mat.


När första etappen av grävningen var gjord och fuktmätningen sa att det var torrt så blev det lite väntetid och det värsta dammet hann lägga sig, så skurade jag diskbänken för att kunna använda den lite ... ståendes i en grop! Annars diskar jag i badrummet... rekommenderar det inte!
Efter bilderna togs så har dom grävt lite mer och sedan lagt en skiva över så att jag kan stå vid diskbänken. 

Just nu vet jag inte när det blir klart och hur det ska bli, jag har ingen beslutsrätt även om det är jag som sedan ska leva med det dom gör... det känns sådär

7 kommentarer:

myzpyz sa...

men så jobbigt :(
hoppas det snart är klart!
kraMyz

Humlan sa...

Ja My, det är jobbigt men i dag fick jag veta att nu är all fuktig fyllning borta, så jag slipper fläktarna! (Jag hoppas det stämmer denna gång!) Men jag vet inte när dom kommer och fyller igen gropen och gör ett nytt golv.
Hoppas det blir bra när det är klart!!

Kram

Malde sa...

Håller alla tummar och tår att de blir klara snart och att det blir bra!

Må så gott, Vännen

Humlan sa...

Tack Malde! Det gör jag också, och jag ska göra mitt bästa att inte oroa mig eller grubbla över både detta och annat. ;-)
Kram

Tankevågor sa...

Vad roligt att du väckt liv i bloggen även om det är en tråkig sak du berättar om! Inte roligt alls med vattenskador! Det tar oftast längre tid än man beräknar att få ordning på det och visst är det kaos när det pågår.
Hoppas nu att det kommer att gå fort och bli jättefint när det är klart!

Lena sa...

Men fy så jobbigt!

Hoppas det går undan nu när det ska återställas.

Humlan sa...

Tankevågor; Ja, tid tar det ju men jag hoppas att resultatet blir bra till slut...
Kram!

Lena; Ja, mycket jobb men jag hoppas att det händer lite under den kommande veckan.