2012-01-03

Nyårsfyrverkerier

Tog lite bilder på fyrverkerierna kring tolvslaget på nyårsafton.

Det började lite försiktigt.
Men sen...
Ibland blev det riktigt intensivt


Bilderna är tagna på fri hand och därför är det lite skakningar ibland, men jag tycker inte att det gör något.

6 kommentarer:

myzpyz sa...

fantalastiska bilder!
kraMyz

Humlan sa...

Tack My!
Kram!

Tankevågor sa...

Vad roligt att du lyckades få till några bilder på fyrverkerierna och att du inte föll ner från någon hög höjd när du skulle ta dem!! ;-)

KRAM!!

Humlan sa...

L-girl; Ja, vilken tur att det inte var sådant väder som det är nu, då hade det inte blivit några bilder alls! ...och kanske inte så många fyrverkerier heller. Jo det var en del klättrande, balanserande och böjande för att få bilderna, var ju tvungen att försöka få lite stöd eftersom jag inte kunde använda stativ. :-)

KRAM!

Annika sa...

SNYGGT!!!
Riktigt FINT!!
Tycker du lyckats bra. och du höll i kameran alltså?
Vad hade du för inställning.
Tycker de är jättefina!!
Kram!!

Humlan sa...

Tack Annika!
Jodå, jag höll kameran men försökte vila kameran och händerna mot den övre fönsterkarmen (mina fönster är tvådelade och det var den övre delen som jag öppnade, vilket betyder att jag stod på en stege med ena foten på fönsterbrädan) för tiderna var 1 sekund eller mer. Jag testade lite manuella inställningar, men det blev bäst med kamerans färdiga motivprogram, så dessa bilder är tagna med det.

Jag borde testa mer med egna inställningar, men det är ju inte så ofta det är fyrverkerier och dessutom ska man helst stå bra till så att man kan sätta upp ett stativ utan att folk runt en stöter till det (eller att man själv fryser för mycket, det var KALLT på nyårsafton ;-) ).
Men det var roligt att ta lite bilder när det var så bra foto-väder.

Kram!