2011-11-20

Höstlunk


Jag är verkligen inne i novemberlunken.
Att gå en hel dag på Syfestivalen tog det mesta av mina krafter och veckan efter var det bara att försöka återhämta sig.
Jag stickade lite med ett av de nyköpta garnerna.


Med det ljusare av de tre på bilden.
Alla tre är köpta på Syfestivalen och det är lyxiga silkegarner.
Tyvärr var det första garnet jag testade väldigt känsligt, det gick av väldigt lätt. Jag hade gärna repat upp den lilla axelvärmaren som jag gjorde och ändrat lite på modellen, men det gör jag inte för risken att garnet går av är stor! Men den flikiga axelvärmaren (slätstickad, så det är inget märkvärdigt) gör nytta, den värmer upp min nacke och mina axlar och lindrar värken. Gott så.
Jag köpte bara ett nystan var av de två japanska garnerna, för att jag ville testa hur de var att sticka med och det var ju tur, för jag vill inte sticka med ett garn som riskerar att gå av även om det är väldigt vackert.

I går började jag på ett par benvärmare som jag hade behövt förra veckan... det verkar som jag är lite sen med det mesta just nu.


Så även mina bilder är lite sena, det tog några dagar innan dom kom från kameran till datorn, men man kan väl visa dom ändå...

Nu ska jag plocka lite innan jag sätter mig med stickningen och tittar på längdskidåkning. Eftermiddagsplanen är lite pappersplock, lite  rensning och mycket stickning, allt med Vinterstudion som sällskap.

3 kommentarer:

Tankevågor sa...

TACK för mailet! :-)

Här är fullt upp med lilla R. Hon checkade in här igår. Hade tänkt kolla NK's julskyltning idag. Men vi hoppade över det. Hon har haft fullt upp här ändå. Vi tar med henne till NK en annan dag.

KRAM!!

Humlan sa...

Varsågod! :-)
Förstår att ni inte är sysslolösa med R på besök! Julskyltningen borde verkligen vara kvar en dryg månad, så ni borde väl hinna se den... dessutom tycker jag att man vill se den i vinterväder, inte i novembergrått!
Kram!

Annika sa...

Vilka färger du fick till på dina bilder. SÅ fina...
Benvärmare kan bli nog så skönt i vinter...

Kram!!