2010-11-07

Syfestival i Stockholm


Fullt, fullt, fullt var det i fredags!
Kom dit på förmiddagen och det var långa köer, fullt framför montrarna och trängsel som gjorde att man knappt tog sig fram. Det gäller att inte ha bråttom och det är absolut en fördel att vara lång så att man kan se lite över andra som står längst fram vid hyllorna och borden. Men det är ändå en härlig dag, man träffar trevliga människor och får en massa inspiration och så kan man ju handla lite också...
 


En ny sak för i år var bord "dukade" med varor från olika försäljare, varje bord i en färg.
Glada färgklickar längs de större gatorna.

Vid andra bord fanns olika workshops och även om jag missade det som jag hade tänkt gå på, så satt jag en del för att prata med trevliga människor, bli inspirerad och vila fötterna.
  Den nya hallen, som vi var i, var för mörk för att fota utan blixt och jag hade ingen extrablixt med mig så det blev inte så många bilder tagna.


Jag har ljusat upp bilden ovan för att ni ska kunna skymta folkvimlet, så var det mitt på dagen på fredagen. Senare under eftermiddagen så glesnade det lite och man kunde gå runt och se vad som såldes utan att trängas och känna sig ivägen.
 
Själv köpte jag inte så  mycket, två uppsättningar strumpstickor, två sorters garn och en bok med virkade bårder. Den ska jag sätta mig med nu och se om jag hittar något som passar till min halsduk som jag håller på med.

2 kommentarer:

Annika sa...

Vad härligt det ser ut!! Måste ha varit ett eldorado för dig!
KUL att du kom hem med lite smått och gott!
Kram!

Humlan sa...

Annika; Det är roligt och inspirerande att gå dit och denna gång blev det inte så dyrt heller.
Kram!