2006-04-03

Egen?

Av Batbut fick jag, för några dagar sedan, uppdraget att skriva om några egenheter som jag har insett att jag har.
De jag inte sjäv kan inse att jag har kan jag ju inte skriva om...
Här har ni alltså en liten egenhet, jag kan trassla in mig i långa resonemang och långa meningar som få orkar bena ut och förstå.

Jag är bättre på att påbörja än att avsluta. Jag håller på att läsa (minst) tre böcker just nu. Jag stickar på tre stickningar. Jag snubblar på dammsugaren i hallen för att jag har börjat dammsuga. Jag har börjat rensa garderoberna...

Jag gillar siffersymetri. Jag ställer klockan på 6.26, 7.31, 9.36, för att jag tycker att det är snyggare och den ska ringa vid halv...

Jag gillar ordning i plånboken, alla sedlar ligger sorterade åt samma håll och i stigande valör.
Men jag måste inte sortera i affären, där kan jag knöla ner dem och sedan sortera upp det när jag kommer hem, jag vill inte vara stoppkloss i kassan och mina bråkiga leder och muskler gör mig långsam i allafall.

Jag pratar med saker och ting. Mina blommor mår ju bra av det, så dem konverserar jag när jag pysslar om dem och när jag ändå har börjat, så är det lika bra att fortsätta med datorn och pappershögarna. Eftersom tvättmaskinen ibland vandrar iväg när den jobbar, så måste jag ju tala om för den vad som gäller, den har inte hur lång räckvidd som helst på sina slangar och sladdar.

Jag skriver massor med långa inlägg här, som jag raderar istället för att publicera.

Nu ska jag publicera detta och gå och göra klart något annat... tror jag!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ska nog ställa in väckarklockan på roligare siffror:-)

Bloggblad sa...

Du verkar himla trevlig. Jag älskar såna lagom knäppa egenheter. Fast sedlar knycklar jag huller om buller. Är bara glad om jag har några att knyckla med.

Humlan sa...

Anne-Maj, akta dig så att du inte blir smittad... :-)

Bloggblad, tack *niger* jag ska nu kalla mig "en lagom knäpp dam i sina bästa år" :-)

Lyckliga Grodan sa...

jag sorterar också sedlar.. en arbetsskada tror jag.. jobbade extra i kassan på ica i åratal.. och då lade man sedlar åt ett visst håll..
jag är t.o.m så ofin att jag gör det i kassan..:)

Humlan sa...

Grodan, jag tror att jag också har fått den ovanan från kassajobb under skoltiden, där ser man vad lite helgjobb kan ställa till det...