2009-12-15

Kramsnö

Det snöar ute
Snön ligger kvar även inne i stan, på bakgatorna ligger snön vit medan de större gatorna har svart slask och vattenpölar.
Jag föredrar snö, så jag går på bakgatorna (där det var isgata i går, skönt att den har täckts av snö) och märker efter en stund att mina klackar på stövlarna blir högre och högre! Plötsligt ramlar "klacken" av på ena stöveln och jag haltar några steg innan den ramlar av på den andra. Sedan börjar det bygga på igen. Det är rätt kul att gå se hur höga klackarna kan bli innan dom ramlar av (fast dom känns nog högre än dom är).

På vägen hem köpte jag bröd med nötter, aprikoser, fikon och kanel. Vem behöver kaffebröd när det finns sådant matbröd? (Hoppas jag slipper hickan!)
Nu ska jag koka kaffe.

Uppdaterat: *hick*

5 kommentarer:

Annika sa...

Kramsnö!! Inte så kul, hellre får den vara torr :-)
men, man kan inte få allt! jag är så glad att det ligger snö i Sthlm nu!!
Hoppas att den ligger kvar tills på fredag då vi kommer!!!
Kram!!

Humlan sa...

Annika; Dom PÅSTÅR att det ska bli kallare (så att det förhoppningvis slutar slaska och vara kramsnö) och att det ska bli en vit jul! Välkomna till vintern!
Kram!

Londongirl sa...

Jag får så tokroliga bilder i huvudet när du går med skyhöga snöklackar! ;-)
Här är det nog "bakgator" för hela slanten för det verkar inte slaskigt när jag tittar ut. Men snön har vräkt ner hela dagen. Helt fantastiskt!! Alldeles vitt! :-)
Kram!!

Morgondimma sa...

Buh

Humlan sa...

L-girl; Jo, jag hade rätt roligt på vägen hem när klackarna växte och funderade också på hur högt det kunde bli... (Som skidor när man vallat fel, du vet!)
Som vanligt är det varmare i stan och det är slaskigt inne på bakgårdarna och på gatorna som har lite mer trafik, man får kliva över vattenpölarna och hoppas på att det inte är is under modden som man kliver på.
Kram!

Dimma; Såja, efter snö kommer tö och det blir en vår nästa år också!