2008-07-19

Sommarstiltje

Dessa har äntligen blivit klara, jag började på den första i våras, sedan blev de liggande till förra helgen när jag plockade fram den stickningen igen. Just nu har jag lite svårt att bestämma mig. Jag stickar på flera olika saker och repar ofta upp när istället för att klippa av garnet och fästa trådarna.
Jag läste någonstans att det kallas processtickare, jag stickar alltså för att jag gillar att sticka, inte för att jag måste ha den färdiga produkten.
Men det skulle ju inte göra något om det blev fler färdiga produkter...

Regnet smattrar just nu mot fönstret och jag ska göra det som måste göras här hemma och sedan krypa upp i läshörnan med en bok eller stickningen. Min stukade fot gillar fortfarande högläge, så jag låter podradio och andra datorproblem vänta ett tag till.

9 kommentarer:

The Pale Green Woman sa...

ÄNTLIGEN får jag ett namn till mig, processsömmerska!

Mysiga handledsvärmare, mönstret ser himla avancerat ut?

Humlan sa...

Visst är det trevligt att veta vad man är!

Kul att du gillar handledsvärmarna, det är faktiskt ett ganska enkelt mönster som ger en snygg effekt.

Morgondimma sa...

Jag såg en bild hos en annan stickande bloggare, en väpnarhuva, mössa och halsduk i ett, den fick mig att nästa vilja sticka lite. Om jag börjar nu kanske den är klar 2010.

londongirl sa...

Ha ha! Till och med JAG är en sån där processare! Just nu stickar jag på två saker....och de kommer med all säkerhet aldrig bli klara.
Dessutom SYR jag på en sak som heller aldrig kommer att bli klar.....fast den skulle jag vilja ha klar nån gång så vi får se. ;-)

Bloggblad sa...

Tur att du inte stickar med fötterna!

De där muddarna är vrålsnygga! Har du hittat på mönster själv?

Humlan sa...

Dimma; Testa!

L-girl; Om de aldrig blir klara så har du alltid något du kan göra... ;-)

Bloggblad; Kul att du gillar muddarna. Mönstret kommer från en resår till ett par tumvantar.

Bloggblad sa...

Låter ju enkelt... Men om sanningen ska fram är jag lite muddtrött, gjorde ett par tuffa till linnejackan jag köpte för ett tag sen, men lagret jag inte blev av med på marknaden får värma mig nästa säsong.

Klimakteriehäxan sa...

Hm... jasså, det är process-stickare jag är? Och process-brodös? m fl saker - alltid lär man sig nåt nytt, och det låter klart trevligare än att bara vara en som påbörjar saker men så gott som aldrig får dem att gå i mål!

Humlan sa...

Bloggblad; Förutom att vara process-stickare, så är jag lust-stickare. Jag stickar bara sådant som jag har lust med. Därför tycker jag att du helt enkelt ska vänta tills lusten återkommer och använd de du har så länge!

K-häxan; Det är väl den där berömda tesen om att det är vägen som är resan värd.